Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

Healingmassage

HEALINGSMASSAGE

Massagen er en meget blid og langsom helkropsmassage som virker ind både på kroppen, på psyken ogpå det sjælelige plan. Massagen giver mulighed for at komme i kontakt med dybe lag af din bevidsthed og din psyke.

Under massagen kan du opleve at du synker hen i en tilstand hvor du bevæger dig på kanten mellem at være vågen og en bevidst men drømmeagtig tilstand. Når du derhen vil du kunne opleve massagen som meditativ.

Massagen giver både mental ro og afslapning i hele kroppen. Så har du brug for en pause fra hverdagen stress og jag, så er massagen rigtig god til at komme ned i kroppen og sætte tankerne på pause. 

Massagen egner sig både til et terapi forløb, hvor der er fokus på kroppen og de psykiske spændinger der kan opstå og som ren velvære massage. 
Der er i den korte samtale ikke mulighed for at gå i dybden, men du har mulighed for at reservere ekstra samtale tid.  

Efter massagen kan du opleve en meget dyb afslappethed i hele kroppen og en dejlig mental ro.. 

Samtalen 15 min. foregår før massagen. Der vil være mulighed for et kort hvil efter massagen og en kort samtale om hvad der er dukket op i massagen. Det der dukker op kan vi så gå videre med i samtalen næste gang du kommer.

Du kan også reservere tid til denne massage hvis du trænger til en pause fra 

Varighed:   90 min. 

Pris:        900 kr.

Kommer du i et forløb har du mulighed for at købe klippekort, hvor du kan få op til 25% rabat. Klippekort kan i booking kalenderen når du er loggeting. Du kan også købe klippekort som abonnement hvor du betaler klippekortet over 3 - 6 måneder. Ring på 22814307 hvis du ønsker klippekort som abonnement. 

Massagen skal betales ved reservation, enten med Kreditkort eller via Mobile Pay.

RESERVER TID

 

 

 LÆS OGSÅ: Samtaleterapi, Afspændingsmassage, Gravid massage