fbpx

Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

FYSISK MASSAGE

Har du brug for en gå i dybden med et bestemt område, så vælg denne fysiurgiske massage. Vi snakker om hvor du trænger mest.

NAKKE, ANSIGTS OG HOVEDBUNDSMASSAGE
Denne massage er et godt valg hvis du har spændingshovedpine og ondt i nakken. Kommer du pga. spændningshovedpine eller nakke smerter, vil du opleve en blid og omsorgsfuld massage, hvor jeg også går ind og masserer på energipunkter i nakken, hovedbunden og i ansigtet. Massage af energipunkter er særdeles effektiv til at lindre hovedpine og spændinger i nakke ansigt og hovedbund.
Du kan også vælge massagen som ren forkælelse. Kommer du for at blive forkælet vil du opleve en blid og omsorgsfuld og dejlig afslappende massage.


NAKKE OG SKULDER MASSAGE

Spænder du i nakke og skuldre. Sidder du for meget ved PC'en, glemmer at skifte stilling og lave lidt pause gymnastik, så kan du nemt få ondt i nakke og skuldre. Det kan give spændingshovedpine, ubehag og på sigt måske mere varige problemer med arme og skuldre. 

Her kan du få 30 min. massage hvor jeg har fokus på lige den de dele af kroppen, løsne dine spændinger og give dig lindring i nakke og skuldre


Massage af fødder og underben

Lange arbejdsdage hvor du står og går meget kan give ømme fødder og spændte lægge. Brug frokostpausen, eller kom forbi efter job og  få løsnet op med en massage af fødder og ben. 

I massagen kan jeg undlade at bruge jeg mandel olie, og i stedet bruge en massage creme, så går herfra med bløde og velduftende fødder..

 
Varighed:   30 min.

Pris:         300 kr.

Kommer du i et forløb har du mulighed for at købe klippekort, hvor du kan få op til 25% rabat. Klippekort kan i booking kalenderen når du er loggeting. Du kan også købe klippekort som abonnement hvor du betaler klippekortet over 3 - 6 måneder. Ring på 22814307 hvis du ønsker klippekort som abonnement. 


Massagen skal betales ved reservation, enten med Kreditkort eller via Mobile Pay. 

 

RESERVER TID

Kender du en der ondt i ryggen, har ømme fødder og ben, døjer med spændinger i nakke og skulder så giv ham eller hende en dejlig lindrende gave.

KØB GAVEKORT

Google Plus

Mads Prasse - Massage- og samtaleterapi
Dæmningen 41A
7100 Vejle

Mob.: 2281 4307
Mail: mads@massager.dk

DU KAN TILMELDE DIG MIT NYHEDSBREV VED AT KLIKKE PÅ:
MODTAG MIT NYHEDSBREV