fbpx

Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

GRAVID MASSAGE  
Massagen er en meget blid og langsom helkropsmassage som virker ind både på kroppen, på psyken og på det sjælelige plan. Healingsmassage til gravide løsner op for spændinger i hele kroppen. Den er en lise for både krop og sjæl. 


Under massagen kan du opleve at du synker hen i en tilstand hvor du bevæger dig på kanten mellem at være vågen og en bevidst men drømmeagtig tilstand. Når du derhen vil du kunne opleve massagen som meditativ. 

Massagen giver både mental ro og afslapning i hele kroppen. Så har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag, så er massagen rigtig god til at komme ned i kroppen og sætte tankerne på pause. 

Vi starter med en samtalen ca. 15 min. hvor du fortæller om dig selv og din graviditet. Der vil være mulighed for et kort hvil efter massagen og en kort samtale om hvad der er dukket op i massagen. Det der dukker op kan vi så gå videre med i samtalen næste gang du kommer.

Varighed:  90 min. 

Pris:        750 kr.  

Kommer du i et forløb har du mulighed for at købe klippekort, hvor du kan få op til 25% rabat. Klippekort kan i booking kalenderen når du er loggeting. Du kan også købe klippekort som abonnement hvor du betaler klippekortet over 3 - 6 måneder. Ring på 22814307 hvis du ønsker klippekort som abonnement. 

Massagen skal betales ved reservation, enten med Kreditkort eller via Mobile Pay på nr. 48416.

GRAVID MASSAGE - AFSPÆNDING LANG        

Afspændingsmassage 1,5 time                    750 kr.  


Afspændingsmassagen til gravide er ligesom healingsmassagen til gravide er en meget rolig, omsorgsfuld og blid helkropsmassage hvor du også vil vil opleve at  jeg evt. går ind med lidt dybere fysisk massage, der hvor du har mange spændinger. Det er en rigtig god massage hvis du har spændinger eller hovedpine og har brug for stresse af og afspænde i hele kroppen. 

GRAVID MASSAGE - AFSPÆNDING

Afspændingsmassage 1 time                    500 kr.  

Samme massage som lang afspændingsmassage til gravide. Bare kortere. 

RESERVER TID

KØB GAVEKORT

Jeg tilbyder kun gravid massage tirsdage og torsdage i klinikken i Vejle centrum. 


LÆS OGSÅ: Healingsmassage, Healingsmassage og samtale, Velværemassage, Video'er om healingsmassage

 

Google Plus

Mads Prasse - Massage- og samtaleterapi
Dæmningen 41A
7100 Vejle

Mob.: 2281 4307
Mail: mads@massager.dk

DU KAN TILMELDE DIG MIT NYHEDSBREV VED AT KLIKKE PÅ:
MODTAG MIT NYHEDSBREV