Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

Mads kopi

HVEM ER JEG

Jeg hedder Mads Prasse og
tilbyder Healingsmassage
og Samtaleterapi i Vejle Centrum 

 Massage uddannelse og reiki

Jeg er udannet Healingsmassage- og Samtale Terapeutkursuscenteret Kilden i Valby, med speciale i Terapeutisk Yoga og Coaching samt Intution. Jeg har afsluttet uddannelsen i November 2015 og er Registret Alternativ Behandler som både RAB samtaleterapeut og RAB Healingsterapeut. Jeg er uddannet Reiki healer i maj 2011, hos Padam Christo Blaak i Brædstrup.


Selvudvikling og Spiritualitet

Jeg har arbejdet med selvudvikling gennem de sidste 6 år. Jeg har gennem et par år været fast kursist på Tigerens Rede i Gedved, hvor jeg bl.a. har været deltaget i kurser som Tantra for alle, Det tantriske parforhold, Meditation og fordybelse og Dynamisk Energibevidsthed. Udover kurser i Tigerens Rede i Gedved har jeg deltaget i workshops, Proces dans (Spirituel dans) og healingskurser i Tigerekspresssen.

Jeg har siden December 2011 modtaget undervisning af Mads Jesper Løye Hejl og Karin Wagner fra Mahamudrainstitut i Århus. Mads Jesper Løye Hejl har modtaget undervisning i traditioner, som er udviklet af den tyske tantriker Andro, franske Margot Arnand og Michaela Ridl.

Jeg har været med til at starte den lokale spirituelle gruppe "Spiritualitet og samvær i Vejle"..


KAMPSPORT

Jeg har siden 2001-2012 dyrket kampsport, Taekwondo, i Vejle Taekwondo Klub, hvor jeg i en årrække var holdleder for Klubbens kamphold. Som formand for Vejle Taekwondo Klub fra 2008 - 2011 var jeg med til at ændre klubben fra en traditionel klub til en Elite klub under Elite Vejle. I 2010 var jeg primus motor i at starte Taekwondo Talent Team Syd, som er et Talent Center for Taekwondo kæmpere i Syd og midtjylland. Jeg dyrker i dag Yoga og Pilatis. Jeg sætter stor pris på den ro og healing jeg oplever i naturen og tilbringer gerne tid ved skov og strand.