Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

HER FINDER DU VIDEOER OM HEALINGSMASSAGE OG HVORDAN DE BLIVER BRUGT I BEHANDLINGEN


HEALINGSMASSAGE
Er en blid og omsorgsfuld helkropsmassage. Den består af lette og langsomme berøringer som åbner op for at kroppen langsomt giver slip på spændinger og hjælper dig til at slappe af i både krop og sind. 

Healingsmassage kan være en hjælp til dig der oplever træthed, tankemylder, manglende koncentration, uro i krop og sind og måske får alt for lidt søvn. Healingsmassage hjælper dig til at slippe fri af psykiske og fysiske spændinger og kan hjælpe dig, der har spændinger og smerter som f.eks. hovedpine eller ondt i ryg, skulder og nakke. 
Alle behandlinger starter med en samtale hvor snakker om hvilke udfordringer du ønsker hjælp til og hvad du dig af behandlingen.

 

HOVEDPINE OG NAKKESPÆNDINGER

Der er mange grunde til at vi får spændinger. Nogle gange skyldes spændinger belastende arbejdsstilling, andre gange skyldes de at vi får sovet for lidt. Ofte ligger der også psykiske årsager bag at vi spænder op. 

Det kan være bekymringer, frustrationer, at vi er pressede på job eller i familien, parforholdet, har svært ved at sige fra, eller stress og uløst konflikter, der skaber spændinger. En Healingsmassage lindre og løsne dine spændinger og give dig en velfortjent pause. I samtalen finder vi måske frem til hvad dine spænder skyldes og hvordan du kan finde måder at takle dem på. Det kan være mindfuld øvelser, Terapeutisk yoga øvelser eller ændringer i din hverdag. 

 

STRESS OG DEPRESSION

Stress er en helt naturlig reaktion på at vi har overhørt kroppens signaler i alt for lang tid. At vi har sagt ja hvor vi skulle have sagt nej, at vi ikke har passet på os selv, sat arbejdet, familien, eller andet i første række og os selv i sidste. På et tidspunkt så har vi brugt de sidste resourcer og kroppen siger stop. Hvis du så har valgt op på hesten igen og ikke lytter, så ender det galt og det ender med en sygemelding. 

En stress som varer for lang tid og bliver negligeret gang på gang, kan i værste fald ende i en depression. En Healingsmassage kan være en stor hjælp til at bryde den onde cirkel, få ro på tankerne og kroppen. Kombineret med samtaleterapi kan massagen være med til at finde ind til hvordan du kan takle dine udfordringer på en ny måde uden at bliver stresset. 

Når vi rammes af depression går alt i os i stå. Det er som om vi rammes af en grå mur af tristhed, negative tanker står i kø og vi oplever alt er håbløst. Vi plages af uro, får negative tanker, kan ikke sove og det er som om alt i os går i stå.

Her kan Healingsmassage og samtale være en stor hjælp.
Healingsmassagen kan hjælpe dig til at finde ro og mærke dig selv, så du igen kan finde en gnist af livsmod og genvinde din styrke. Samtalen kan hjælpe dig med at acceptere din situation og hjælpe dig videre skridt for skridt. 

RESERVER TID