Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

Velvære Massage

VELVÆREMASSAGE

Er ligesom healingsmassage en blid og langsom helkrops massage hvor du kan opleve at du slapper af i hele kroppen

Massagen giver både mental ro og afslapning i hele kroppen. Så har du brug for en pause fra hverdagen stress og jag, så er massagen rigtig god til at komme ned i kroppen og sætte tankerne på pause. 

Massagen har fokus på de steder på kroppen hvor du har mange spændinger. Der er i den korte samtale ikke mulighed for at gå i dybden, men har mulighed for at reservere ekstra samtale tid.  

Under massagen kan du opleve at du synker hen i en tilstand hvor du bevæger dig på kanten mellem at være vågen og en bevidst men drømmeagtig tilstand. Når du derhen kan du kunne opleve massgen som meditativ.

Efter massagen kan du opleve en meget dyb afslappethed i hele kroppen og en dejlig mental ro.. 

Samtalen 15 min. foregår før massagen. Der vil være mulighed for et kort hvil efter massagen og en kort samtale om hvad der er dukket op i massagen. Det der dukker op kan vi så gå videre med i samtalen næste gang du kommer.

Du kan også reservere tid til denne massage hvis du trænger til en pause.

Varighed:  90 min. 

Pris:        1.100 kr.

Kommer du i et forløb har du mulighed for at købe klippekort, hvor du kan få op til 25% rabat. Klippekort kan bruges i booking kalenderen når du er logget ind. Du kan også købe klippekort som abonnement hvor du betaler klippekortet over 3 - 6 måneder. Ring på 22814307 hvis du ønsker klippekort som abonnement. 

Massagen skal betales ved reservation, enten med Kreditkort eller via Mobile Pay.

 

RESERVER TID

 

LÆS OGSÅ: Healingsmassage, Healingsmassage og Samtaleterapi, Video'er om Healingsmassage