Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

Klient omtaler hos Mads Prasse

 

Lis Goberg

Tusind tak for en utrolig dejlig healingmassage. Der er en ro, en forløsning og en sjælden kombination af blid - og dog virksom - massage og healing. Jeg har givet mig selv et gavekort til din briks i 2019. Kan kun anbefale Mads - hvis du vil i dybden med de steder, hvor din krop beder om healing. Vi ses

Gitte Sandager Bjerre 

”Jeg kan klart anbefale en healingmassage hos Mads. Den eneste ulempe er, at det er stærkt vanedannende ;)
Jeg er kommet hos Mads i 1½ år og mødes altid med ro, nærvær og varme, han har en eminent evne til at møde dig der hvor du er!En healingmassage hos Mads bringer krop, sjæl og sind i ro. Lukker op for følelser og tanker, og genskaber kontakten med dig selv.
Hermed mine allervarmeste anbefalinger, - prøv det!”


Kirsten Damsbo


Tak for dejlig massage. En massage med nænsomme, blide og på samme tid faste hænder, der løsner op for spændinger, og får én til at slappe optimalt af. Total dejlig følelse i kroppen af velvære. Kan ikke beskrives, kun opleves. Jeg skal helt sikkert have en healingmassage igen <3Johanne Haugaard


Mads med de magiske hænder! Jeg fik forleden en healingsmassage i de smukke lokaler på dæmningen i Vejle. Inden mit besøg havde jeg et hold i lænden og migræne hovedpiner. Havde ikke fortalt Mads om mine udfordringer, normalt ville jeg have besøgt både en kiropraktor og en fysioterapeut 2-3 gange for at løse op i ryggen. Allerede i starten af massagen mærker jeg min hovedpine lette, for hvert strøg Mads tog jo mindre ondt også i ryggen - endda selvom han slet ikke var kommet til ryggen endnu. Mads har magiske hænder og efter hans massage føler jeg mig rask, vitaliseret og taknemmelig. Jeg kører gerne fra Århus til Vejle for flere behandlinger hos Massage og Velvære.


Arduinna Højvang Brøndum


Hold da fast en pragtfuld Healingsmassage, jeg fik i dag... Virkelig en fantastisk oplevelse, at få åbnet for den blokering i mit Hara-chakra, som jeg har haft i over 12 år :D


Nanne Larsen

Jeg har i dag fået healingsmassage hos Mads. Det var en meget dejlig massage, hvor jeg både blev berørt energetisk og fysisk, vekslede mellem faste kompetente greb og tryk og blide nænsomme strøg! Jeg giver hermed Mads mine varmeste anbefalinger!


Lene Louise Martinsen


Fantastisk oplevelse! Gør noget godt for dig selv og prøv :)


Kirsten Damsbo


Har modtaget skuldermassage og healing af skulder og ryg. Fantastisk som det løsner op for spændinger. Den ro og varme jeg oplevede efterlader en ro i kroppen. Dejligt, og til jer der endnu ikke har givet jer selv en healingmassage: PRØV DET!!!


Susanne Elisabeth Sønderup

Dejligt sanseligt:)


Anja Mortensen


Alletiders sanselige oplevelse                                   

                                               For flere anmeldelser klik på Pilen


Anja Nielsen


Lækker massage, god servive og utrolig dejlig følelse bagefter ;D


Kirsten Damsbo


Tak for en skøn healingmassage. Ro, velvære og efterfølgende en dejlig følelse i hele kroppen  


Jette Lohmann Klausen


Tusinde tak for en fantastisk fuld kropsmassage, føler mig helt afslappet nu. Den begyndende hovedepine jeg har haft hele dagen, er nu helt væk, kan varmt anbefales :-)


Bettina Vestergaard

...skøn oplevelse :-)Helle Futtrup Kjems

Fantastisk dejlig oplevelse af en dygtig massør, - jeg kommer gerne igen !!!

Anja Merete Bjerregaard

Jeg fik en dejlig healingsmassage hos Mads. Han har stærke hænder. Min krop var fredfyldt flere dage efter. Det var en afslappende næsten meditativ atmosfære.Gitte Lone Stounbjerg

Tak for en virkelig dejlig massage.
Sidder nu med en følelse af velvære og total afslappelse.
Det er første gang jeg har prøvet healingmassage, men bestemt ikke sidste gang. En dejlig kombination af at komme i balance, en blidhed og kraft, forkælelse og dyb afslapning.
Kan klart anbefales.
Tak Mads... jeg kommer snart igen.

Dorthe Pedersen

1.5 times dejlig healingsmassage. Gik derfra afslappet og med ro i sjælen.

Harald Jes Møland Thiesen

Vil lige sige 1000 tak. Den massage jeg fik i onsdag, var virkelig god.  
En healing massage er jo ikke bare velvære, den sætter også gang i noget. Kan virkelig føle der er blevet givet slip på nogen ting. Så til dem af jer, der tøver med og prøve det..  
Prøv det!


Anne Kristine Madsen


Utrolig dejlig, afslappende massage - jeg svæver stadig  Tak for i dag, Mads  

Lene Louise Martinsen

Halvanden times fantastisk selvforkælelse...Kan klart anbefales!!!

Kirsten Damsbo

Tak for dejlig massage. En massage med nænsomme, blide og på samme tid faste hænder, der løsner op for spændinger, og får én til at slappe optimalt af. Total dejlig følelse i kroppen af velvære.
Kan ikke beskrives, kun opleves.
Jeg skal helt sikkert have en healingmassage igen  

Ruth Pia Braarup Jensen

At få massage på hele kroppen var rigtig godt og meget afslappende. Det er meget få gange jeg har fået massage fordi at jeg ikke så godt kan syndens at det gør ondt og jeg så spænder meget i mine muskler. men her er det helt fantastisk uden at det gør ondt og af lige vel går ind og rammer de ømme steder man falder virkelig hen og slapper af i sine muskler ved at man også tænker på sin vejrtrækning og lytter til det dejlige musik og ja virkelig professionelt. Der for vil jeg anbefale stedet.  
Mvh. Ruth jensen


Pernille Østergaard


Kære Mads.

Endnu en gang tak for en dejlig healingmassage, det bliver helt sikkert ikke den sidste. Dit dejlige væsen, og atmosfæren omkring hele massagen, får mig til at slappe af og komme tættere på at mærke efter i krop og sjæl.
Som altid, forlod jeg dig med en følelse af fuldstændig afslappethed. Noget som er sjældent i en travl hverdag.  

Anita Hansen

Det var en rigtig dejlig healingsmassage, jeg fik idag. Tak for det. Det var ren nydelse - i en afslappet, humoristisk og kærlig atmosfære. Jeg følte mig virkelig mødt af dit nærvær. Dine nærmest guddommelige hænder behandlede min krop med nænsomhed og styrke. Jeg havde virkelig brug for at få ordentlig kontakt med min krop igen.

På en meget healende måde blev jeg inviteret "hjem" igen. Jeg mærker en ro, som jeg længe har savnet. Jeg føler mig fyldt op og taknemmelig. TAK.
Kærlig hilsen Anita

Læs flere anmeldelser og kommentarer på min facebook side Mads Prasse - Massage og samtaleterapi eller se videoer om Healingsmassage

Book nu

 

LÆS OGSÅ: Gravid massage, Healingsmassage, Samtaleterapi, Velvære massage, Afspændingsmassage, Reiki Healing,