Denne hjemmeside bruger cookies fra Google og Facebook.
Vil du undgå cookies så skal du forlade hjemmesiden.
Du kan læse mere her

BOOKING
TIDSBESTILLING TIL MASSAGER, SAMTALER OG HEALING. 

JEG HAR ÅBENT  


Blomster og natur er en lise for sjælen og ophold i naturen giver mental ro og healer krop og psyke.

button2   

Nedenstående åbningstider er Generelle. De helt aktuelle åbningstider kan du se i min booking kalender. Klik på den grønne knap overfor. 

Aabningstider 2020

 

massage i vejle healing og samtaleterapi

 

"NYT" BOOKING SYSTEM:
Jeg er vendt tilbage til mit "Gamle" booking system. Terapeut booking blev mig for dyrt i forhold til antal klienter og omsætning.
Du er måske allerede oprettet som bruger i booking kalenderen. Har du glemt din adgangskode så klik på "
Glemt adgangskode" så får du tilsendt et link så du kan oprette en ny kode. Findes du ikke i booking systemet, må du oprette en ny bruger profil.


Hvordan bruger jeg booking systemet ?
Når du er registreret som bruger, kan du logge ind og se ledige tider, se dine bookinger, samt booke tid. Når du er oprettet kan du også ringe og booke en tid pr. telefon. Du kan aflyse din tid senest 24 timer før og få hele dit forudbetalte beløb refunderet.

HVORDAN BETALER DU:
Som udgangspunkt betaler du for behandlinger når du booker. Du kan enten betale via MOBILE PAY, eller sende mig en SMS på 22814307 og få tilsendt en faktura som du kan betale med Visa, Visa electron, mastercard, Maestro eller Eurocard. 

Efter forudgående telefonisk aftale kan du undtagelsesvis betale KONTANT. Medbring venligst det aftalte beløb hvis du betaler kontant, jeg har ingen kontanter i klinikken.

 


mastercard og visa web betaling hos Mads PrasseHos Mads Prasse kan du også betale via MobilePay Myshop nr. 48416
 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

   TILMELDING TIL NYHEDSBREV

 

Massage healing samtale


TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 33 % RABAT PÅ DIN FØRSTE HEALINGSMASSAGE

* indicates required
/ ( dd / mm )
 
 

massage i vejle healing og samtaleterapi

Massage og samtaleterapi

KLINIKKEN ER PERMANENT LUKKET. :-)

Jeg tilbyder professionel behandling af fysiske og psykiske udfordringer. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang hvor krop og psyke udgør et hele og hvor smerter og spændinger både kan skyldes fysiske problemer og psykiske udfordringer

Tilbyder også samtaler omkring Stresshåndtering og Stressbehandling, samt Angst og Angstbehandling kombineret med massage i Vejle.

Jeg tilbyder forskellige behandlingsformer både klassiskhealingsmassagesamtaleterapi, afspændingsmassage og dejlig afslappende Velværemassage.

links:

Massage i vejle Mads Prasse Massør og Terapeut

 

RESERVER TID

 

Registret Alternativ Behandler

 RAB Healingsterapeut og RAB Samtaleterapeut, medlem af Foreningen af Healingsterapeuter

Du kan læse om hvordan andre har oplevet en behandling hos mig på dette link: brugerne fortæller 

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail

Mob: 2281 4307

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ABONNER PÅ MIT NYHEDSBREV

 

SITE MAP

Klient omtaler hos Mads Prasse

 

Lis Goberg

Tusind tak for en utrolig dejlig healingmassage. Der er en ro, en forløsning og en sjælden kombination af blid - og dog virksom - massage og healing. Jeg har givet mig selv et gavekort til din briks i 2019. Kan kun anbefale Mads - hvis du vil i dybden med de steder, hvor din krop beder om healing. Vi ses

Gitte Sandager Bjerre 

”Jeg kan klart anbefale en healingmassage hos Mads. Den eneste ulempe er, at det er stærkt vanedannende ;)
Jeg er kommet hos Mads i 1½ år og mødes altid med ro, nærvær og varme, han har en eminent evne til at møde dig der hvor du er!En healingmassage hos Mads bringer krop, sjæl og sind i ro. Lukker op for følelser og tanker, og genskaber kontakten med dig selv.
Hermed mine allervarmeste anbefalinger, - prøv det!”


Kirsten Damsbo


Tak for dejlig massage. En massage med nænsomme, blide og på samme tid faste hænder, der løsner op for spændinger, og får én til at slappe optimalt af. Total dejlig følelse i kroppen af velvære. Kan ikke beskrives, kun opleves. Jeg skal helt sikkert have en healingmassage igen <3Johanne Haugaard


Mads med de magiske hænder! Jeg fik forleden en healingsmassage i de smukke lokaler på dæmningen i Vejle. Inden mit besøg havde jeg et hold i lænden og migræne hovedpiner. Havde ikke fortalt Mads om mine udfordringer, normalt ville jeg have besøgt både en kiropraktor og en fysioterapeut 2-3 gange for at løse op i ryggen. Allerede i starten af massagen mærker jeg min hovedpine lette, for hvert strøg Mads tog jo mindre ondt også i ryggen - endda selvom han slet ikke var kommet til ryggen endnu. Mads har magiske hænder og efter hans massage føler jeg mig rask, vitaliseret og taknemmelig. Jeg kører gerne fra Århus til Vejle for flere behandlinger hos Massage og Velvære.


Arduinna Højvang Brøndum


Hold da fast en pragtfuld Healingsmassage, jeg fik i dag... Virkelig en fantastisk oplevelse, at få åbnet for den blokering i mit Hara-chakra, som jeg har haft i over 12 år :D


Nanne Larsen

Jeg har i dag fået healingsmassage hos Mads. Det var en meget dejlig massage, hvor jeg både blev berørt energetisk og fysisk, vekslede mellem faste kompetente greb og tryk og blide nænsomme strøg! Jeg giver hermed Mads mine varmeste anbefalinger!


Lene Louise Martinsen


Fantastisk oplevelse! Gør noget godt for dig selv og prøv :)


Kirsten Damsbo


Har modtaget skuldermassage og healing af skulder og ryg. Fantastisk som det løsner op for spændinger. Den ro og varme jeg oplevede efterlader en ro i kroppen. Dejligt, og til jer der endnu ikke har givet jer selv en healingmassage: PRØV DET!!!


Susanne Elisabeth Sønderup

Dejligt sanseligt:)


Anja Mortensen


Alletiders sanselige oplevelse                                   

                                               For flere anmeldelser klik på Pilen

Læs mere: BRUGERNE FORTÆLLER